100% Išrūgų baltymų izoliatas, 1Kg

29,99 €

-3,00 €

26,99 €

Išparduota

Apie „HEALTHY CHOICE“ baltymų izoliatą

Išrūgų baltymų izoliatas yra itin švarus ir grynas baltymas, turintis labai mažą laktozės ir riebalų kiekį. Žmonės, sunkiau virškinantys baltymus, vartoja tik šios rūšies baltymą, nes čia laktozės kiekis mažesnis nei 1%. Tai aukščiausios biologinės vertės (BV) baltymų šaltinis, sudėtyje turintis didelį kiekį šakotųjų aminorųgščių (BCAA), glutamino ir organizme nesintetinamų esminių aminorūgščių (EAA).

Lengvai tirpus, 100 % išrūgų baltymų koncentratas „HEALTHY CHOICE“ yra aukščiausios kokybės, žemoje temperatūroje mikrofiltracijos būdu išgaunamas baltymas, pasižymintis nepakitusia baltymų struktūra bei išsaugota aukšta baltymų biologine verte (BV).

Svarbu tai, jog mūsų produkto tirpumui pagerinti naudojame emulsiklį tik saulėgrąžų lecitiną. Daugelis gamintojų renkasi sojų lecitiną, bet pagrindinė to priežastis, nes jis yra pigesnis. Tačiau sojos yra alergenas ir daugelis žmonių yra alergiški sojoms. Beto sojų pramonėje dažnai naudojami genetiškai modifikuoti produktai bei sojų lecitino gamybai naudojami pavojingi chemikalai.

Priešingai nei sojos saulėgražos nėra genetiškai modifikuotos, auginamos natūraliai, o saulėgrąžų lecitino gamyba vyksta šalto spaudimo būdų atskiriant frakcijas, panašiai kaip gaminant alyvuogių aliejų ir nenaudojant jokių chemikalų.

Mums rūpi gamta ir mūsų produktų kokybė, dėl to „HEALTHY CHOICE“ izoliato gamybai naudojamas tik žole mintančių karvių pienas.

Nuolat konsultuojamės su profesionaliais sportininkais, treneriais, gydytojais-dietologais apie „HEALTHY CHOICE“ gaminius ir išgryniname pačias vertingiausias savybes.

„HEALTHY CHOICE“ baltymai (proteinas) ir jų svarba žmogaus organizmui

Baltymai yra raumenų statybinė medžiaga, viena iš pagrindinių maistinių medžiagų, kaip angliavandeniai ir riebalai. Proteinas – antras pagal gausumą ir svarbą organizmo komponentas po vandens. Baltymai labai plačiai paplitę gyvojoje gamtoje ir yra jos pagrindas. Panašiai kaip „puzzle“ paveikslėlį sudaro atskiros detalės, proteiną sudaro smulkios dalelės - amino rūgštys. Baltymų makro molekulės pagrindą suformuoja iš viso 20 skirtingų aminorūgščių. Devynios iš 20 amino rūgščių yra būtinos gauti su maistu, nes jų pats organizmas pasigaminti negali, todėl būtina kasdien suvartoti atitinkamą kiekį baltymų. „HEALTHY CHOICE“ produktas yra vienas geriausių šakotos grandinės aminorūgščių (BCAA) šaltinių.

Proteino reikšmę žmogaus organizmui sunku pervertinti. Baltymai atstato, formuoja, prižiūri ir atnaujina raumenų masę. Proteinas padeda raumenų ir jėgos augimui sportininkams. Baltymai yra svarbus normaliai kaulų būklei palaikyti. Kad žmogaus organizmas būtų sveikas, būtina gauti kasdieninę proteino dozę.

Be raumenų augimo proteinas atlieka ir kitas funkcijas:

  • Aprūpina organizmą baltymais, kurie yra labai svarbūs raumenų veiklai;
  • Stiprina raumenis ir atstato po krūvių sportuojantiems žmonėms;
  • Padeda sumažinti antsvorį, slopina apetitą, žmonėms, kurie stengiasi įgyti liesą raumenų audinį.

Visa tai gausite ir dar daugiau pradėję reguliariai vartoti savo mityboje lietuvišką proteiną – TIRPŲ 100 % IŠRŪGŲ BALTYMŲ IZOLIATĄ „HEALTHY CHOICE“ – įsigyk dabar!

Į 150–250 ml vandens, lieso pieno, sulčių arba kito Jūsų mėgstamo gėrimo įberkite 30 g baltymo miltelių (dozatorius pakuotes viduje) ir gerai suplakite arba išmaišykite. Tinka vartoti 1–2 kartus per dieną.

Porcijų skaičius 1kg pakuotėje – 33+

Natūralaus skonio! Neturi jokių skonio priedų, saldiklių ar dažiklių.

  • Natūralus: Išrūgų baltymų izoliatas, saulėgrąžų lecitinas (1 %). Sudėtyje yra natūralių cukrų.

Alergenai: Sudėtyje yra pieno ir pieno produktų.

Sudėtis

Produkto maistinė ir energinė vertė
Porcijos dydis 30 g.

Porcijų skaičius pakuotėje - 33.

Energetinė vertė
  Porcijoje 30 g % RMV* 100 g
Energinė vertė, kcal 109,2 (458 kJ) 5% 364 (1525 kJ)

Riebalai, g


  • iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių, g

0,5


0,2

0,7%


1%

1,5


0,7

Angliavandeniai, g


  • iš kurių cukrų, g

0,6


0,6

1%


1%

2


2

Skaidulinės medžiagos, g 0,0 0% 0
Baltymai, g 27,0 54% 90,0
Druska, g 0,11 2% 0,375
* procentai pagal vidutinio suaugusio žmogaus referentinės maistinės vertės (RMV) koeficientus (8 400 kJ / 2 000 kcal)
Aminorūgščių kiekis sudėtyje
  Porcijoje 30 g 100 g
Alaninas (Ala) 1575 mg 5250 mg
Argininas (Arg) 567 mg 1890 mg
Asparto rūgštis (Asp) 3180 mg 10600 mg
Cisteinas (Cys) 711 mg 2370 mg
Fenilalaninas (Phe)* 840 mg 2800 mg
Glicinas (Gly) 453 mg 1510 mg
Glutamo rūgštis (Glu) 5430 mg 18100 mg
Histidinas (His)* 462 mg 1540 mg
Izoleucinas (Ile)** 2178 mg 7260 mg
Leucinas (Leu)** 2961 mg 9870 mg
Lizinas (Lys)* 2925 mg 9750 mg
Metioninas (Met)* 645 mg 2150 mg
Prolinas (Pro) 1812 mg 6040 mg
Serinas (Ser) 1488 mg 4960 mg
Tirozinas (Tyr) 801 mg 2670 mg
Treoninas (Thr)* 2121 mg 7070 mg
Triptofanas (Trp) 480 mg 1600 mg
Valinas (Val)** 1986 mg 6620 mg

* Nepakeičiamosios (esminės) aminorūgštys (ang.k. – Essential Amino Acid (EAA)).
** Šakotos grandinės aminorūgštys (ang.k. – Branched-Chain Amino Acid (BCAA)).

youtube facebook